مصاحبه با بیل گیتس

مصاحبه با بیل گیتس ؛ چطور هوش مصنوعی زندگی همه ما را تغییر خواهد داد

فهرست مطالب

بر کسی پوشیده نیست که بیل گیتس نسبت به هوش مصنوعی خوش‌بین است، اما او اکنون پیش‌بینی می‌کند که این فناوری ظرف پنج سال آینده برای همه ما متحول خواهد شد.

ظهور هوش مصنوعی این ترس را برانگیخته است که این فناوری میلیون‌ها شغل را در سراسر جهان از بین می‌برد. صندوق بین‌المللی پول این هفته گزارش داد که حدود ۴۰ درصد مشاغل در سراسر جهان ممکن است تحت تأثیر افزایش هوش مصنوعی قرار بگیرند.

بیل گیتس لزوماً با این مفهوم مخالف نیست، اما او معتقد است که تاریخ نشان می‌دهد که با هر فناوری جدید ترس و سپس فرصت جدید به وجود می‌آید.

مصاحبه با بیل گیتس

بیل گیتس

گیتس در مصاحبه‌ای در ۱۶ ژانویه با فرید زکریا از CNN، پیش‌بینی کرد که هوش مصنوعی زندگی همه را آسان‌تر می‌کند، به ویژه با اشاره به کمک به پزشکان در انجام کارهای اداری خود، که «بخشی از شغلی است که آنها دوست ندارند، ما می‌توانیم آن را بسیار کارآمد کنیم».

بیل گیتس : همانطور که در سال 1900 بهره‌وری کشاورزی داشتیم، مردم می‌گفتند: «هی، مردم قرار است چه کار کنند؟» در واقع، بسیاری از چیزهای جدید، بسیاری از دسته‌های شغلی جدید ایجاد شده‌اند و وضعیت ما بسیار بهتر است. “هوش مصنوعی هم چنین خواهد شد.”

از آنجایی که نیازی به «سخت‌افزار جدید» نیست، گیتس گفت که دسترسی به هوش مصنوعی از طریق «تلفن یا رایانه‌ای که قبلاً از طریق اتصال اینترنتی که قبلاً به آن متصل کرده‌اید» خواهد بود.

او همچنین گفت که پیشرفت‌ها در ChatGPT-4 شرکت OpenAI «دراماتیک» بود، زیرا اساساً می‌تواند بخواند و بنویسد، بنابراین «تقریباً مانند داشتن یک کارگر یقه سفید برای معلم بودن، ارائه توصیه‌های بهداشتی، کمک به نوشتن کد و … است. در تماس‌های پشتیبانی فنی کمک کنید.» او گفت که گنجاندن این فناوری در بخش‌های آموزشی یا پزشکی “فوق العاده” خواهد بود.

مایکروسافت با OpenAI شراکت چند میلیارد دلاری دارد. گیتس همچنان یکی از بزرگترین سهامداران مایکروسافت است.

گیتس به زکریا در داووس برای مجمع جهانی اقتصاد گفت: «هدف بنیاد گیتس این است که اطمینان حاصل کند که تأخیر بین سود رساندن به مردم در کشورهای فقیر در مقابل رسیدن به کشورهای ثروتمند این امر را بسیار کوتاه خواهد کرد. به هر حال، کمبود پزشک و معلم در آفریقا بسیار شدیدتر از غرب است.

صندوق بین المللی پول در گزارش این هفته خود، دیدگاه کمتر خوش بینانه‌ای داشت. این گروه گفت هوش مصنوعی بدون دخالت سیاستمداران، نابرابری را عمیق‌تر خواهد کرد.

ثروتش را بخشید

بر اساس شاخص میلیاردرهای بلومبرگ، گیتس 140 میلیارد دلار ثروت دارد و او را به چهارمین فرد ثروتمند روی زمین تبدیل می‌کند. اما اگر متعهد به بخشش تمام پولش نبود، احتمالاً همچنان ثروتمندترین فرد جهان بود. او به CNN گفت که نگران از دست دادن ثروتش نیست.

زکریا وقتی از گیتس پرسید که تلاش‌های بشردوستانه چگونه پیش می‌رود، گفت: «من برای مصرف خودم پول کافی دارم. “من خودم را وادار می‌کنم تا در لیست پایین بیایم، و زمانی که به طور کلی سقوط کنم، افتخار می‌کنم.”

بنیانگذار مایکروسافت و همسر سابقش، ملیندا فرنچ گیتس، هر دو متعهد شده‌اند که اکثریت قریب به اتفاق ثروت خود را به بنیادی که 20 سال پیش با هم تأسیس کرده‌اند، و همچنین به دیگر فعالیت‌های بشردوستانه اهدا کنند.

در سال 2022، گیتس اعلام کرد که قصد دارد سالانه 9 میلیارد دلار تا سال 2026 اهدا کند. او گفت که “هیجان زده است که تأثیر بسیار زیادی بر سازمان‌هایی که به آنها می‌دهد خواهد داشت.”

او گفت که او و شرکای خود مانند وارن بافت حدود 100 میلیارد دلار به بنیاد خود اختصاص داده‌اند. با نرخ 9 میلیارد دلار در سال، گیتس پیش بینی می‌کند که در حدود 20 سال آینده تمام پول خود را پس خواهد داد.

منبع : cnn

نظرت رو برامون بنویس

برنامه هوش مصنوعی

دستیار صوتی هوشمند

دانلود زیگپ