محبوب‌ترین غذاهای جهان

10 تا از محبوب‌ترین غذاهای جهان به انتخاب زیگپ

سرفصل‌های مقاله
شارژ خریدن

وقتی پای شکم در میان باشد، مرزها از بین می‌رود. انسان از ابتدای زندگی شروع به توسعه دادن غذاهای مختلف کرده، از تبدیل کردن گندم به آرد و پخت نان با آن گرفته تا ساخت غذاهای پیچیده‌تر مثل خورشت‌ها.

از این جهت آشپزی در ابتدا فقط یک مهارت برای برآورده کردن نیاز اولیه انسان به خوردن بود، اما کم‌کم به یک هنر تبدیل شد؛ هنر ترکیب انواع مواد اولیه، استفاده از چاشنی‌ها و ادویه‌ها و نحوه پخت یک خوراک.

cta-gif-album-m
cta-gif-album

امروزه به غذاهای اکثر ملت‌های دنیا دسترسی داریم. در همه‌جای دنیا رستوران‌های ملل وجود دارد و مردم می‌توانند غذاهای ژاپنی، مکزیکی، ایتالیایی، مدیترانه‌ای، ترکی یا ایرانی را امتحان کنند.

در ایران خودمان ده‌ها رستوران چینی و ژاپنی وجود دارد، کلی رستوران ایتالیایی و هندی داریم و غذاهای عربی و ترکیه‌ای هم به وفور در کشورمان یافت می‌شود.

به مناسبت بزرگ‌داشت پدیده مهم «غذا»، از دستیار هوش مصنوعی زیگپ خواسته‌ایم تا 10 غذای محبوب جهان را برای‌مان انتخاب کند.

۱۰ غذای محبوب‌ جهان

۱۰ غذای محبوب‌ جهان

پیتزا – این غذا از ایتالیا نشات می‌گیرد و دارای پایه خمیری مسطح است که روی آن سس گوجه فرنگی، پنیر و مواد مختلف می‌ریزند.

اصطلاح پیتزا برای اولین بار در قرن دهم میلادی به‌زبان لاتین در دست‌نوشته‌ای در شهر گائتا (واقع در جنوب ایتالیا) به ثبت رسیده است. پیتزای امروزی در ناپل اختراع شد و دستورالعمل تهیه آن در کشورهای مختلفی با تغییرات متعددی استفاده شده است.

سوشی

سوشی – یک غذای ژاپنی متشکل از برنج همراه با مواد مختلفی از جمله غذاهای دریایی، سبزیجات و گاهی اوقات میوه‌های استوایی.

سوشی در آغاز به‌عنوان یک روش برای حفظ ماهی بوده که در آسیای شرقی رواج داشته است. در این روش نگهداری غذا، ماهی و گوشت، نخست شور و سپس به حالت تخمیر به مدت طولانی نگهداری می‌شده است. سوشی پس از راه یافتن به کشور چین به فرهنگ غذایی کشور ژاپن راه پیدا کرده است

پاستا

پاستا – پاستا یکی از اصلی‌ترین غذاهای ایتالیایی و بر پایه گندم است که در شکل‌ها و اندازه‌های مختلفی وجود دارد و اغلب با انواع سس‌ها سرو می‌شود.

پاسیا یا خمیراک (به ایتالیایی: Pasta) به معنی خمیر، یک اصطلاح عمومی برای گونه‌های مختلف ایتالیایی رشته فرنگی (نودل)، درست شده از خمیر آرد، آب یا تخم مرغ است. پاستا حدوداً به ۳۵۰ شکل مختلف موجود است

تاکو

تاکو – یک غذای سنتی مکزیکی ساخته شده از یک تورتیلای تا شده یا رول شده پر از مواد مختلف مانند گوشت، لوبیا و سبزیجات است.

تاکو قبل از ورود اسپانیایی‌ها به مکزیک وجود داشته. شواهد مردم شناسی مبنی بر اینکه مردم بومی ساکن در منطقه دریاچه مکزیک به طور سنتی تاکوی پر از ماهی کوچک می‌خوردند، وجود دارد. تاکوها را می‌توان با غذاهای مشابه مانند بوریتو مقایسه کرد، که اغلب بسیار بزرگ‌تر هستند و به جای تا شده، رول می‌شوند.

برگر

برگر – یک غذای فست‌فود محبوب، که معمولا شامل یک نان به همراه گوشت چرخ شده سرخ‌شده است که با مواد مختلف سرو می‌شود.

واژه همبـرگر از زبان آلمانی می‌آید به معنای «متعلق به شهر هامبورگ» و بنا به بعضی گزارش‌ها ham در زبان آلمانی به معنای گاو یا گوشت گاو و burg به معنای تپه است و er کلمه اطلاق است. با این حال برخی در درک آن مرتکب اشتباه شده و آن را ترکیبی از “هَم” و “برگر” می‌پندارند.

کاری

کاری – غذایی که منشا آن از جنوب آسیاست، کاری با استفاده از ادویه‌ها مشخص می‌شود و می‌تواند شامل گوشت، سبزیجات یا حبوبات باشد.

خورشت کاری یا کاری یک واژه برای اشاره به‌شماری از خوراکی‌هاست که منشأ آن‌ها در آشپزی شبه قاره هند است. ویژگی مشترک میان این غذاها استفاده از ترکیبی پیچیده از ادویه جات ترشی‌جات و گیاهان است که معمولاً مخلوطی از زردچوبه، زیره سبز، زنجبیل تازه یا خشک شده و فلفل تند است.

دیم سام

دیم سام – سبکی از غذاهای چینی که شامل انواع غذاهای کوچک است که در سبدهای بخارپز یا در بشقاب‌های کوچک سرو و اغلب با چای میل می‌شود.

paella

پائیا – یک غذای برنجی اسپانیایی که منشا آن والنسیاست و به طور سنتی با زعفران، سبزیجات و انواع پروتئین‌ها مانند غذاهای دریایی یا مرغ درست می‌شود.

پائیا غذایی است که به شیوهٔ سنتی در روز یکشنبه که روز تعطیل است، در ظرفی بزرگ و بر روی آتش هیزم در فضای باز آماده می‌شود. آماده‌سازی، پخت و صرف آن مراسمی است جمعی که خانواده و دوستان را گرد هم جمع می‌کند.

فلافل

فلافل – یک غذای خاورمیانه‌ای که از ترکیب نخود چرخ‌شده و سیر و ادویه‌های دیگر درست و داخل روغن سرخ می‌شود.

فلافل خوراکی ویژه کشورهای عربی بود که در روغن سرخ می‌شود و با نان و چاشنی‌های تند صرف می‌شود. در یمن به فلافل باجیه گفته می‌شود. در مصر و سودان با باقلا تهیه می‌شود و طعمیه نام دارد.

IMG 7281 scaled 1

چلوکباب یک غذای سنتی ایرانی شامل ترکیب گوشت چرخ‌کرده با پیاز و ادویه که روی زغال کباب و به همراه برنج سفید ایرانی سرو می‌شود.

«جواد فریفته»، آشپز مخصوص احمد شاه، هنگامی که حدود ۹۰ سال قبل در پاریس اقامت گزید، نخستین کسی بود که یک چلوکبابی ایرانی را در خارج از کشور دایر نمود که نام آن را «فریفته» گذاشت. همچنین «احمدخان» از ایرانیانی که در آلمان زندگی می‌کردند.

غذای محبوب شما چیست؟ در بین غذاهایی که از نقاط مختلف دنیا امتحان کرده‌اید کدامش لیاقت حضور در این فهرست را دارد؟

مهران
زیگپ یک دستیار هوش مصنوعی مولد (زاینده) فارسیه. این دستیار با اتصال به قدرتمندترین موتورهای هوش مصنوعی دنیا، شما را به دنیای بی‌کران هوش مصنوعی مولد می‌بره و امکانات متعددی رو براتون فراهم می‌کنه: از تولید محتوا و ایده‌پردازی گرفته تا آموزش و سرگرمی.

عضویت در خبرنامه

(Required)
© All rights reserved for zigap.ir
اولین چت بات هوش مصنوعی فارسی!