علی‌بابا

سرویس هوش مصنوعی مولد علی‌بابا هم راه‌اندازی شد

سرفصل‌های مقاله
شارژ خریدن

غول فناوری چینی علی‌بابا از یک ابزار هوش مصنوعی رونمایی کرد که قادر است براساس پرامپت‌های کاربران، از متن تصویر تولید کند.

سرویس Tongyi Wanxiang به کاربران این امکان را می‌دهد که پرامپت‌های خود را به زبان‌های چینی و انگلیسی وارد کنند و ابزار هوش مصنوعی نیز براساس این دستورات، تصویری را در سبک‌های مختلفی مانند طرح یا کارتون سه‌بعدی ایجاد می‌کند.

واحد ابری «علی‌بابا» که این محصول را راه‌اندازی کرده، اعلام کرده است که این محصول جهت آزمایش نسخه بتا، برای مشتریان سازمانی در چین در دسترس است.

هوش مصنوعی مولد علی‌بابا

هوش مصنوعی
ساخت هوش مصنوعی مولد توسط علی بابا

Tongyi Wanxiang آخرین نسخه از هوش مصنوعی مولد در جهان است که در ماه‌های اخیر، رقابت بر سر تولید آن حسابی در چین و ایالات متحده داغ بوده.

هوش مصنوعی مولد به نوعی از هوش مصنوعی گفته می‌شود که قادر به تولید محتوا بر اساس دستورات (پرامپت) است. یک هوش مصنوعی مولد برای تولید محتوا و انجام دستورات، روی حجم عظیمی از داده‌ها آموزش دیده است. 

معروف‌ترین نمونه هوش مصنوعی مولد، ChatGPT است که انتشار آن و استقبال عظیم مردم از آن باعث شد بزرگ‌ترین بازیگران عرصه فناوری، برای توسعه هوش مصنوعی مولد با یکدیگر رقابت کنند. 

بعد از انتشار ChatGPT، شرکت گوگل از هوش مصنوعی مولد «بارد» رونمایی کرد. در چین هم شرکت Baidu دست به کار شد و با انتشار بات Ernie، چراغ هوش مصنوعی مولد در چین را روشن کرد و حالا علی‌بابا هم با سرویس Tongyi Wanxiang بازار رقابت را داغ کرده است.

در حال حاضر خدمات تولید متن به تصویر هوش مصنوعی توسط شرکت‌های آمریکایی در دسترس عموم کاربران قرار گرفته است. هوش‌های مصنوعی مولد Picasso، DALL-E و Midjourney از جمله بهترین ابزارهای تولید تصویر براساس متن هستند.

ایجاد تصویر با هوش مصنوعی Picasso از طریق اپلیکیشن ZIGAP

مدیر ارشد فناوری واحد Alibaba Cloud Intelligence در یک کنفرانس مطبوعاتی درباره این سرویس اعلام کرد: « با انتشار Tongyi Wanxiang، تصاویر هوش مصنوعی مولد با کیفیت بالا در دسترس‌تر می‌شوند و این سرویس توسعه هنرهای خلاقانه هوش مصنوعی و عبارات خلاقانه را برای مشاغل در طیف گسترده‌ای از بخش‌ها، از جمله تجارت الکترونیک، بازی، طراحی و تبلیغات تسهیل می‌کند.»

در حال حاضر غول‌های حوزه فناوری با احتیاط و دقت در عرضه این محصولات هوش مصنوعی مولد قدم برمی‌دارند تا زیر ذره‌بین قانون‌گذاران قرار نگیرند.

 شرکت‌هایی مانند علی‌بابا و «بایدو» در نحوه قرار دادن ابزارهای هوش مصنوعی خود خاص‌تر عمل کرده‌اند. به عنوان مثال، علی بابا پیشنهادات خود را بر روی شرکت‌ها متمرکز کرده است، نه کاربران عادی.

این رویکرد به دلیل مقرراتی است که مقامات چینی قبلا در پیش‌بینی فناوری‌های هوش مصنوعی مولد وضع کرده‌اند.

 در ماه ژانویه، پکن اولین مقررات مربوط به «فناوری‌های سنتز عمیق» یا تصاویر و ویدیوهای تغییریافته توسط هوش مصنوعی را وضع کرد. در ماه آوریل نیز قانون‌گذاران چینی پیش‌نویس قوانینی را منتشر کردند که برای مدیریت نحوه توسعه محصولات هوش مصنوعی مولد طراحی شده بود.

مهران
مهران
زیگپ یک دستیار هوش مصنوعی مولد (زاینده) فارسیه. این دستیار با اتصال به قدرتمندترین موتورهای هوش مصنوعی دنیا، شما را به دنیای بی‌کران هوش مصنوعی مولد می‌بره و امکانات متعددی رو براتون فراهم می‌کنه: از تولید محتوا و ایده‌پردازی گرفته تا آموزش و سرگرمی.

عضویت در خبرنامه

(Required)
© All rights reserved for zigap.ir
اولین چت بات هوش مصنوعی فارسی!